0
Evroliga

Dzanan Musa reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MUSA O PLASMANU NA FAJNAL-FOR: ‘Ne znam kako smo uspeli da se vratimo – Nikada nisam imao ovakve navijače!’

Objavljeno: 10.05.23 u 23:53

Real Madrid ide na fajnal-for.

Utakmica od ogromnog značaja za ekipe Real Madrida i Partizana počela je od 21h u glavnom gradu Španije. Nakon velike drame i još većeg preokreta Real Madrida, slavio je ‘Kraljevski klub’ sa 98:94 i tako prekinuo san ‘crno-belih’ o potencijalnom odlasku na ‘fajnal-for’. Jedan od vinovnika preokreta i pobede bio je Džanan Musa, koji nije skrivao svoje oduševljenje nakon meča:

‘Ne znam šta da kažem. Ovo mi je prva sezona u Realu i ovo od čega je ovaj klub satkan i izgrađen. Bili smo na 0:2, gubili smo ovde 18 poena razlike, ali smo uspeli da se vratimo. Ne znam kako… Čestitam Partizanu na sjajnoj sezoni. Nikada nisam imao ovakve navijače.’ – rekao je Musa nakon duela.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter