0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

KASIJERA O PRELASKU U ZVEZDU: Evo šta on kaže na interesovanje srpskog šampiona!

Objavljeno: 10.05.23 u 19:20

Ovo neće obradovati navijače crveno-belih

Crvena zvezda je već odavno osvojila titulu i sada se zna da će sledeće sezone predstavljati Srbiju u Ligi šampiona, a za takav izazov biće potrebna velika pojačanja.

Upravo to je plan čelnika srpskog šampiona koji će na sve način pokušati da pojačaju tim za elitu, a jasno je da je najbitnije povećati konkurenciju na poziciji centarfora.

Crvena zvezda je odustala od Žana-Filipa Krasoa, koji je tražio astronomsku platu, posle ponuda iz Bundeslige. Potom su se crveno-beli okrenuli drugim rešenjima, a jedno od njih je i Kolumbijac Mateo Kasijera.

Kolumbijac je u razgovoru za portal „RB Sport“ priznao da ima ponudu iz Srbije.

Mediji su pisali da imam ponudu Crvene zvezde?! Da, video sam. Fokusiran sam na igranje u Zenitu, srećan sam ovde, kao i moja porodica. To je najvažnije – rekao je Mateo Kasijera i dodao:

Sigurno ću ostati u Zenitu i sledeće sezone. Ne želim da odem na leto. Volim Rusiju, trenira me najbolji trener u zemlji, a ovde se osećam više nego dobro.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter