0
Evroliga

Adam Hanga (C) Vincent Poirier (L) and Aleksa Avramovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HANGA SE NE PLAŠI PANTERA: „Ne mislim da su trojke Panterova jača strana!“

Objavljeno: 10.05.23 u 19:50

Mađarski košarkaš je govorio uoči meča

Košarkaši Partizana večeras protiv Reala u takozvanoj majstorici, odnosno petoj utakmici, traže plasman na fajnal-for Evrolige.

Trenutni rezultat u četvrtfinalnoj seriji je 2:2, a ostaje veliki žal što crno-beli pred svojim navijačima nisu uspeli da završe posao, pa će to sada morati da urade u Madridu.

Uoči meča govorio je košarkaš Reala, Adam Hanga, a jedna od tema bio je Kevin Panter od koga on nema strah.

Gledali smo statistiku, na svim mečevima koje je igrao protiv nas, neverovatno je šutirao trojke. Ne mislim da je to njegova jaka strana. Međutim, nekako protiv nas je uvek bolji od 50 posto. To je igrač koji menja čitav plan i moramo da dobro da se branimo protiv njega. Drugi igrači dobijaju više šanse kada je on na parketu, ali mislim da smo pronašli svoj ritam u poseldnje dve utakmice, pre svega u defanzivi – rekao je košarkaš Reala Adam Hanga za Sport klub.

Menjamo zonsku odbranu i odbranu ‘čovek na čoveka’. Bolje kontrolišemo skokove, a to je u velikoj vezi sa tim da li Edi Tavares igra. Znate kako je bilo pre nego što se povredio u prvoj utakmici. Nadamo se da će nam Edi i čuvati leđa – poručio je Hanga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter