0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ČUVA SVOJE BLAGO: ’Crveno-beli’ produžili ugovor sa svojim omladincem! (FOTO)

Objavljeno: 09.05.23 u 15:29

Misle se na budućnost.

Crvena zvezda je već obezbedila titulu prvaka države, ali i na radost mnogih grupnu fazu Lige šampiona. Ostalo je da vidimo da li će odbraniti duplu krunu. U polufinalu kupa idu na megdan u Bačku Topolu ekipi TSC-a.

Iz Ljutice Bogdana već razmišljaju o pojačanjima za narednu sezonu, jer će igrati najelitnije evropsko takmičenje. Spominju se razna imena, ali najbolja pojačanja su sopstveni produkti, a jedan od tih je Stefan Lekić. On je svojim partijama dokazao i zalužio produžetak saradnje do 2027. godine.

On je rekao da je zahvalan stručnom štabu na ukazanom poverenju.

– Drago mi je što smo sačuvali mrežu i pobedili Voždovac, a produžetak ugovora smatram kao nagradu za partije koje pružam tokom sezone. Zahvalan sam stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da sam ispunio, i da ću tek ispuniti očekivanja svih u klubu u narednim godinama. Znači mi ukazano poverenje, jer sam Zvezdino dete i znam kako stvari funkcionišu, s obzirom da sam ceo život na Marakani. Smatram da sam u ovoj godini napredovao kao čovek pre svega, ali i kao igrač, tako da sam siguran da ću u budućnosti biti sve bolji na terenu. Što se tiče tih intervencija na gol-liniji, ne planiram da budem golman, ali volim da pomognem ekipi. – naveo je Leković.

FOTO: FK Crvena zvezda

Sportski direktor Mitar Mrkela je istakao da je Leković Zvezdino dete iz Omladinske škole i da je pokazao ozbiljan kvalitet.

– Leković je Zvezdino dete iz Omladinske škole koje je prošlog leta priključeno prvom timu i već je pokazao da ima ozbiljan kvalitet. Odigrao je dosta minuta tokom ove sezone i zaslužio je da dobije novi ugovor. U Zvezdi ima priliku da radi sa dobrim stručnjacima, te da u timu nastupa sa igračima koji imaju mnogo iskustva u domaćem prvenstvu, Evropi i reprezentaciji. Igra sa Erakovićem, Dragovićem, Milunovićem, igraće i sa Spajićem, tako da ima dobre uslove i okruženje za pravilan razvoj. Leković je jedan od onih koji su dobili šansu tokom proleća, a verujem u njega kao i u sve ostale mlade sa minutima u aktuelnoj takmičarskoj godini da imaju lepu perspektivu i da su budućnost kluba. – zaključio je Mrkela.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter