0
Evroliga

Nigel Williams-Goss (R) and Dzanan Musa (L) react during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRUŠIO PARTIZAN, PA SADA NAJAVIO NOVI DUEL: „Utakmica će biti visokog intenziteta!“

Objavljeno: 09.05.23 u 19:55

Ozbiljan je izazov pred svima

Real Madrid će treći put ugostiti Partizan u svega par dana u okviru četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

Samo jedan tim može na fajnal-for, a koliko je ova serija izjednačena najbolje govori rezultat od 2:2, gde su sve četiri utakmice bile brejkovi.

Uoči novog duela u Madridu oglasio se vinovnik prve pobede Reala, Najdžel Vilijams Gos.

Uzbuđeni smo zbog pete utakmice, odradili smo strašan posao u Beogradu, dobili dve utakmice. Drago nam je što smo se vratili i radujemo se sutrašnjoj utakmici – rekao je čovek koji je postigao 22 poena u trećem meču, zaključno sa odlučujućom trojkom.

Posle dva velika trijumfa pred krcatim tribinama Štark Arene, Madriđani dočekuju majstoricu u vrlo dobrom raspoloženju.

– Samopouzdanje je na visokom nivou. Bili smo uvereni i pre treće i četvrte utakmice da možemo do pobeda, a verujemo da možemo do pobede i sutra. Moramo da odradimo prave stvari i tako ćemo imati dobru šansu.

Šta je ključno u ovakvim, biti ili ne biti utakmicama?

Moramo da ostanemo staloženi. Utakmica će biti visokog intenziteta, možda bude oscilacija, ali moramo da budem pribrani i održimo fokus kompletnih 40 minuta.

Upitali su španski novinari Amerikanaca da li je pred Kraljevskim klubom utakmica sezone?

Bez dileme, na pobedu smo od Fajnal fora. Sjajna prilika i jedva čekamo da istrčimo na teren. Nadamo se odličnoj poseti i punoj dvorani, da nas navijači poguraju ka pobedi – zaključio je Vilijams Gos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter