1
Domaći fudbal

Sava Petrov (FOTO: Starsport)

ROVOVSKA BORBA ZA OPSTANAK: Radnički pobedom u Kruševcu pobegao iz opasne zone, Mladost slavila protiv Radnika!

Objavljeno: 09.05.23 u 20:56

Biće neizvesno do samog kraja

Fudbaleri Radničkog iz Niša došli su do izuzetno važne pobede u borbi za opstanak protiv Napretka u Kruševcu rezultatom 1:2 u okviru 34. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

U prvih pola sata igre već gosti iz Niša su uspeli da postignu dva gola, a strelci su bili Saša Marjanović i Miljan Škrbić.

Napredak ipak nije odlučio da se tako lako preda, pa je Nebojša Bastajić u završnici prvog dela igre uspeo da zatrese mrežu Radničkog za nadu.

Ipak, ona je bila uzaludna pošto je rezultat ostao identičan do samog kraja susreta.

Nešto lakše Mladost iz Lučana je na svom terenu savladala Radnik iz Surdulice sa 2:0.

Oba pogotka su pala u prvih 12. minuta susreta, prvo je precizan bio Marko Mirić, a potom Vladimir Silađi.

Nakon ovog susreta situacija na tabeli je takva da je Radnički zbog bolje pozicije na kraju regularnog dela prvi iznad opasne zone sa 32 boda, dok identičan broj poena imaju još Mladost iz Lučana i Spartak.

Sa druge strane Radnik nakon ovog poraza ima dva boda zaostatka za pozicijama koje vode u baraža, dok je Mladost GAT sada na u ovom momentu ogromna četiri poena od toga.

1
0

1 Komentara

  1. Mlados’-ludos’..
    Krenulo krticarenje da „velika“ Mlados’ iz još većeg velegrada Lučana ostane u ligi a da izbace Radnički iz Niša koji je tek mala varoš u odnosu na Lučane..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter