0
Domaći fudbal

Beograd 16.08.2018. rikardo, fudbal partizan nordsjeland, foto StarSport

RIKARDO OBEĆAO NAVIJAČIMA BORBU: „Posle jednog teškog perioda kada pobedite, onda vas to motiviše!“

Objavljeno: 09.05.23 u 20:12

San o Ligi šampiona još uvek živi

Pred fudbalerima Partizana su još tri utakmice od kraja sezone, a nakon pobede nad Novim Pazarom od 2:0 nada o kvalfikacijama za Ligu šampiona još uvek ne umire.

Svoj 27. pogodak u dresu crno-belih ove sezone postigao je Rikardo Gomeš, a najavljuje borbu njegovog tima do samog kraja.

Posle jednog teškog perioda kada radite jako i pobedite, onda vas to motiviše da nastavite dalje i date sve od sebe da pobedite ove preostale tri utakmice. A onda ćemo na kraju videti gde smo – rekao je Gomeš za klupski sajt.

Gomeš se upisao u strelce u finišu meča posle akcije Janka Jevremovića i Fusenija Dijabatea.

– Dijabate je bio u poziciji da šutira, ali mi je dodao dobar pas što je rezultiralo pogotkom. A Janko odlično radi preko nedelje i kada radite tako, i on i ostala deca, onda vidite kako se to ‘otvori’ u igri – naveo je napadač Partizana.

Gomeš je priznao da su se crno-beli malo mučili na meču sa Novim Pazarom.

– Dali smo gol rano i onda, čak i ako ne želite da je tako, malo ste relaksirani. Imali smo mnogo sličih utakmica ove sezone i znamo da ne smemo da budemo relaksirani ni malo, ni minut, ni sekund! Moramo da odmah postignemo drugi gol, jer u suprotnom – to zna da bude opasno posle – istakao je Gomeš.

Partizan se nalazi na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije sa 64 boda. Do kraja sezone ostalo je da odigraju još tri kola.

Mi moramo da se fokusiramo samo na nas i kada to uradimo – pobedimo. Tako je i sa ove tri preostale utakmice – zaključio je Gomeš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter