11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATI PAROVI POLUFINALA KUPA SRBIJE: Očekuje nas zanimljiva borba! (FOTO)

Objavljeno: 09.05.23 u 13:24

Spektakulrane utakmice.

Danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održan žreb sa polufinale Kupa Srbije. Mečevi će se igrati 17. maja, a parovi su TSC protiv Crvene zvezde u Bačkog Topoli, a na ’Karađorđu’ dolaze ’brđani’.

Crvenobeli’ brane trofej i imaj priliku da odbrane duplu krunu, ali izabranici Žarka Lazetića vidno motivisani ove sezone će biti teška prepreka. Naravno, motiv više je ubedljiv poraz na stadionu ’Rajko Mitić’ rezultatom 4:1.

Vojvodina bi osvajanjem kupa naštetila baš svom protivniku timu Dušana Krkeza u borbi za Evropu. Odlični dueli nas očekuju.

7
2

11 Komentara

  1. Ne navlači se za Žaretovu djecu,časti mi..Pošteno je da 5/5 puta budu domaćini u kupu..Ipak su oni projektovani da budu šampijoni gulaš-paprikaš kupa i da nam osvijetlaju obraz u jEvropu..

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta ćemo sa onom brukom od prošlog puta kada nisu mogli da obezbede svetlo za utakmicu cela 2 sata?
    TSC bruka Srbije!

    0
    0
    Odgovori
  3. Neznam cemu toliko dodvoravanje
    Topoli. Vec je pomalo naporno ovo
    pratiti. Moze Zvezda igrati i na gombosu ili obornjaci to nije ptoblem ali iz utakmice u utakmucu
    gostovanje tako da ja to nemogu
    gledati kao slucajno.
    Sve je moguce.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko znam Ferenc je ime na koje se vi jezite,poodavno gde god se s njima sretnete. Momci iz Topole su nasa deca i Zare je jos vise nass, pa igrajte fudbal posteno i nema problema. Vas problem je sto sa njima necete moci sredjivati nista. JEste da jesu na madjarski pogon, ali daj boze da malo stigne do nas i arapskog pogona, sta fali Sitiju, Celziju i Njukaslu? Moracete posteno i sportski pokazati da ste bolji,ni vise a ni manje. U Kg ste prosli na srecu, gore cemo videti. Pustite vi tu pricu o gulasu. Licno imam simpatije i za TSC i za Cuku iako su nas oboje u crno zavili . Uvek gledam ispred svega interes srpskog fudbala.TSC je naucio neke lekcije u igrama sa velikima, imam dojam da mu vise odgovara zatvorenija varijanta i igra na kontre.A to je i problem za vas u postenoj borbi. Nadam se da u TSC nema vasih insajdera da daju autogolove,jer…jer… sa vama nikad postenje ne shvataj kao blanko u odmeravanju snaga. Ova godina ce biti jedna velika prekretnica za srpski klupski fudbal Ova dva kluba,mislim na Cuku i TSC, ce jos vise finansijski ojacati, Partizan ce igrati svoju malu „konfu“ i prezivece a vi ce te se i dalje brukati u Evropi,kao uvek u zadnjih 20 goina i arciti bogom dane resurse.

      1
      0
      Odgovori
      • O kom Srpskom fudbalu ti pričaš nećak kad su na Madjarski pogon?O kakvoj regularnosti i poštenju kad se navlače 5/5 domaćinstava u kupu?Jesi slep kod očiju kad ste jedva četvrto mesto uzeli zbog njihovog “poštenja”?Ko nam donosi bodove godinama možeš videti po plasmanu na rang listama.Svi zajedno ti “pošteni timovi” i Partizai osvojili manje bodova od Zvezde..Donesemo nam istorijska 2 mesta u LŠ a vi se obrukate kao niko i predate mesto “vašoj deci” i Žaretu mentolu..Pokrij se ušima Franjevac majke ti.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter