1
Evroliga

Ostoja Mijailovic (L) and Nikola Pekovic Partizan v Crvena Zvezda-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 06.03.2022. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

PEKOVIĆ ZNA ŠTA JE KLJUČ PROTIV REALA: „Siguran sam da će Željko znati kako to da reši!“

Objavljeno: 09.05.23 u 19:33

Ako ovo uspeju šanse za pobedu su mnogo veće

Košarkaši Partizana će u sredu odigrati peti meč protiv Real Madrida u okviru četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

Trenutni rezultat u seriji je 2:2, a ostaje veliki žal što crno-beli nisu uspeli da izbore fajnal-for u jednom od dva meča odigrana u Beogradu.

Uoči majstorice oglasio se legendarni košarkaš Partizana, Nikola Peković.

Nadam se da ćemo pobediti. Svi znamo da je 2:2 u seriji i da se sada sve odlučuje na jednu utakmicu. Biće teško, ali ja verujem u ovaj tim.

Svi su svesni da sve u Realu kreće od Edija Tavaresa, a Peković je uvek bio zagovornik fizičke igre, pa tako i sada.

Moramo malo fizički da se odigra. Siguran sam da će Željko znati kako to da reši u petoj utakmici i da je spremio plan. Moramo da ga limitiramo kada su poeni u pitanju.

– Lesor je motor i uvek čovek koji je pun energije i daje zaista puno timu. Nadam se da će da se vrati onaj Partizan kakav je bio iz prve utakmice i da ćemo pobediti. To mi je glavno.

Važna stavka je i povratak Kevina Pantera u tim.

Odmah se vidi koliko je Kevin bitan za tim. Ne samo kada je u pitanju poenitiranje, to je svima jasno, već i kada nema loptu on odvlači igrače, stvara pometnju i uvek odbrana protivnika mora da pazi na njega. Nadam se da će biti onakav kakav je bio na prva dva meča.

Valja se čuvati Španaca koji su pokazali da ih nikada ne bi trebalo otpisati, čak i nakon debakl u drugoj utakmici i tuče koja ih je izdigla iz pepela.

Šta da kažem, svi su Španci namazani, da ne ulazim sada previše u to. Idemo da pobedimo, imamo 40 minuta do F4, nema tu puno priče. Teren će pokazati – završava Peković.

2
0

1 Komentara

  1. Samo da Panter ne bude nervozno usao u mec kao Lesor u drugoj u Bgd…! Mnogo bi znacilo da on igra standardno, Exum, Naneli i Smajli na svom nivou a da LaDej i Lesor onemoguce laka poentiranja Rikardovog rodjaka(!), da malo i fizicki izmore dzina, onda on gresi u poentiranju. Istovremeno da se onemoguce lka poentiranja trojki njihovih brojnih haubica Fernandeza, Ljulja, Muse, Kroasana , ali onog Hange koji je Madjar koliko i pok. Modibo Keita,ahaha!
    Sve u svemu, uveren sam da je to nass general Zeljko sve posredio do tancina i da mozemo ponoviti dva prethodna meca iz Madrida i oboriti ih! Neka bude tako, Partizane nass! Jer, jer….
    Samo PARTIZAN nosi SERBIAN PRIDE WORLD WIDE!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter