0
Evrokupovi

FOTO: Real Madrid @realmadriden/ Twitter

NEMILOSRDNI REAL KAZNIO SITI: Neisplativa dominacija Engleza, Vinisijus evrogolom doveo Madriđane u vođstvo! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.23 u 21:50

Spektakl u španskoj prestonici!

Veličanstvena atmosfera na slavnom ‘Santijago Bernabeu‘ stadionu zasenila je čitavu fudbalsku planetu. Najtrofejniji klub na svetu, kraljevski velikan Real Madrid, dočekao je od 21 čas Mančester siti. Prvi polufinalni susret Lige šampiona, a po mišljenju većine znalaca ali i fanatika, finale pre finala, izazvao je neverovatnu pažnju javnosti.

Nakon 45 minuta nadigravanja rezultat je 1:0.

Igrače je na teren izveo portugalski arbitar Artur Soareš Dijaš, a domaći su krenuli sa centra.

Kalkulacije nisu postojale na startu meča. Oba sastava su krenula u žestokom, snažnom ritmu, a gostujući tim je preuzeo kontrolu lopte u uvodnim momentima.

Siti je prvi i zapretio. Ekipa Pepa Gvardiole je napala, a odličan udarac Kevina De Brujne sa ivice kaznenog prostora zaustavio je njegov saigrač iz reprezentacije Belgije, Tibo Kurtoa.

Ponovo je engleski šampion bio u prilici, ali golman Madriđana je još jednom pokazao klasu nakon dalekometne bombe Rodrija u 13. minutu.

Nastavio je Siti da niže prilike, ali Belgijanac je jednostavno briljirao između stativa. De Brujne je u 15. minutu proigrao Halanda, a Norvežanin je šutirao direktno u ruke čuvaru mreže.

Počeo je Real da se budi posle očajnog starta, posle solidnih šansi Benzeme i Vinisijusa sredinom prvog dela meča.

Uprkos dominaciji Mančester sitija u polju, Real je još jednom demonstrirao da je najbolji u najtežim mečevima.

Modrić je perfektno uposlio Kamavingu, a Francuz je nastavio akciju dodavanjem za Vinisuja Žuniora. Brzonogi Brazilac je poslao nezaustavljiv udarac i Madriđani su poveli sa 1:0 na oduševljenje većine prisutnih na stadionu.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter