1
Košarka

FOTO: Starsport

NA ADRESU KK PARTIZAN STIGLA NOVA UPLATA: Bivši fudbaler ’crno-belih’ dao svoj prilog! (FOTO)

Objavljeno: 09.05.23 u 13:57

Lep gest.

Krajem prošlog meseca je predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović pokrenuo dobrovoljnu akciju ’jedan Patizan imamo’ gde će svi navijači, simpatizeri i ljubitelji ’crnobele’ porodice uplatiti prilog za otplati poreskog druga.

Nakon toga, ’grobari’ su se odazvali u velikom broju kako bi pomogli svom ljubimcu. Do sada je prikupljeno 500.00 evra.  Na klupskom sajtu je objavljena lista donatora, gde pored njihovih imena piše iznos koji su uplatili. Lista je poslednji put ažurirana 9. maja u 11:09, a anonimni uplatilac je i dalje prvi sa doniranih 12.000.000 dinara. Slede Milija Babović i Ostoja Mijailović, kao i Nebojša Šaranović.

Međutim, odazvali su se I fudbaleri poput Aleksandra Mitrovića i Stevana Jovetića, a njima se sada pridružio i Stefan Savić koji je uplatio 5.000 evra i toga stavlja na 19. mestu najvećih donatora.

 

FOTO: Starsport
20
1

1 Komentara

  1. Stigla na adresu partizana uplata. Ali zašto na adresu poreske uprave nije još ništa stiglo od strane partizana? Dali to možda zbog piva?

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter