0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

MESIJEV OTAC OTKRIO DA LI ĆE MU SIN OTIĆI U SUDIJSKU ARABIJU: Jedna stvar je ključna, evo šta kaže Argentinac!

Objavljeno: 09.05.23 u 18:17

„Zatim će Leo doneti odluku.“

Nakon što su mnogi svetski mediji preneli informaciju da će Lionel Mesi nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji, na sve glasine je morao da odgovori njegov otac Horhe. On je na društvenim mrežama napisao da njegov sin nije psotigao niti jedan dogovor sa bilo kojim klubom, već da će o svemu odlučiti kada se završi sezona.

– Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om. Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku. Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone – napisao je Horhe Mesi.

Podsećamo, španska fudbalska TV „El Čiringito“ navela da je argentiski fudbaler već prihvatio ponudu.

Mesi bi navodno trebao da nastavi karijeru u Al Hilalu naredne sezone, koji će za taj transfer izdvojiti 300 miliona evra. Al Hilal je inače i najtrofejniji saudijski klub sa 65 trofeja, dok je uz to i najtrofejnija ekipa u Aziji sa 4 titule šampiona tog kontinenta.

– Ugovor je neverovatan. Ogroman je. Još finalizujemo nekoliko detalja – rekao je pouzdan izvor Frans presu.

Kako će se završiti peta utakmica između Reala i Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter