0
Košarka

FOTO: Mega MIS

MEGA NASTAVLJA BORBU U SUPERLIGI: Ekipa Marka Baraća se okrenula obavezama u nacionalnom prvenstvu! (FOTO)

Objavljeno: 09.05.23 u 23:50

Branković nestrpljivo čeka utakmicu!

Košarkaši Mega MIS-a su u četvrtfinalu okončali borbu u ABA ligi ove sezone i sada se okreću Superligi Srbije. Prvo kolo su preskočili zbog obaveza protivnika, jer je Borac Mozzart igrao baraž za opstanak u regionalnom takmičenju, dok su u drugom savladali Vojvodinu u Novom Sadu 83:74, a u trećem dočekuju Metalac iz Valjeva u dvorani Mega Factory. Susret je zakazan za sredu, 10. maj, od 18:00, a ulaz je besplatan. Kapije se otvaraju sat vremena pre početka utakmice.

Trener Mega MIS-a Marko Barać ističe da njegovi izabranici moraju da odigraju na viskom nivou, ako žele do druge pobede u Superligi:

– Očekuje nas nastavak Superlige protiv ekipe Metalca koja ima vrlo dobru sezonu. Posebnu pažnju moramo da posvetimo kontroli skoka, unutrašnjoj igri protivnika i adaptaciji na promene odbrana. Potrebno je da budemo na najvišem nivou energije i koncentracije kako bismo došli do željenog rezultata – rekao je Barać.

FOTO: Mega MIS

Mladi centar Danko Branković sa velikim motivom dočekuje drugi susret u Grupi B:

– Nakon ABA lige okrećemo se Superligi i sa maksimalnim fokusom ulazimo u svaku utakmicu. Protiv Metalca moramo nametnuti svoj ritam sa puno trčanja ako mislimo da dođemo do pobede – dodao je Branković.

Na tabeli Grupe B i dalje prednjači Vojvodina, ali kao jedini tim sa dva odigrana susreta (1-1). Sledi Mega sa 1-0, dok Metalac ne zna za trijumf (0-1), a Borac tek treba da odigra prvi meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter