0
Evroliga

FOTO: Starsport

MATEO PRED SUTRAŠNJI OKRŠAJ SA ’CRNO-BELIMA’: ’Fokusirani smo na peti meč sa Partizanom!’

Objavljeno: 09.05.23 u 14:20

Sutra će se znati ko ide u Kaunas.

Sutra od 21 čas u ’Vizinik centru’ košarkaši Reala u odličujućoj utakmici za plasman na fajnalfor  Evrolige dočekuju Partizan. Trenutno je 2:2 u seriji. ’Crnobeli’ su vodili 2:0, pobedviši ’kraljeve’ dva puta u Madridu. Kada su svi mislili da će izabranici Željka Obradovića rešiti susretu u Beogradu, Madriđani su im pokvarili planove i izjednačili rezultat.

Pred ovaj susret govorio je trener Reala Ćus Mateo i rekao imaju dobar mentalitet i žele da se izbore sa nedaćama.

-Imamo dobar mentalitet, čvrsto želimo da se izborimo sa nedaćama i ne želimo da pokleknemo. Videli ste kako je bilo u Beogradu i nadam se da će tako biti i u Madridu. – započeo je.

Istakao je da ih je nemir izagrao u drugoj utakmici.

-Nemir nas je izigrao u drugoj utakmici. Hteli smo da se vratimo od 0-1 bez razmišljanja o tome da li bismo u Beogradu mogli da dobijemo. Tada smo se suočili sa strpljenjem. Moramo i sada da budemo mirni. – naveo je strateg Madriđana.

Na kraju je dodao da su fokusiranu na peti meč sa Partizanom.

-Bilo je stvari koje su privlačile pažnju, ali sada nema prošlosti i nema budućnosti. Fokusiramo se na ono što je tu, a to je peti meč sa Partizanom. Bilo je utakmica koje su mogle da odu na jednu ili drugu stranu. – zaključio je Mateo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter