0
Evrokupovi

FOTO: Inter @Inter/ Twitter screenshot

INZAGI: ‘Znamo šta je polufinale LŠ, znamo šta je i kakav je ovaj derbi!’ (FOTO)

Objavljeno: 09.05.23 u 21:30

Oči fudbalske planete usmerene su u Milan!

Kucnuo je čas za prvi milanski derbi u eliminacionoj fazi Lige šampiona još od sezone 2004/05. Fudbaleri Milana dočekuju gradske rivale, ekipu Intera, u sredu u 21 čas na ‘San Siru’. 

Očekivanja pred jedan od najvećih derbija na planeti izneo je šef stručnog štaba Intera, Simone Inzagi. 

– Poslednjih nekoliko utakmica pripremilo nas je na najbolji mogući način. Znamo šta je polufinale Lige šampiona, znamo šta je derbi i znamo kakav je „ovaj“ derbi. Svi znamo koliko je važno i želimo da to odradimo na najbolji mogući način – istakao je Inzagi.

Trener Milana Stefano Pioli, Inzagijev direktni rival, nalazi se u velikom problemu zbog povrede najboljeg igrača tima. Rafaeal Leao je pod upitnikom za derbi, iako je dan uoči utakmice trenirao sa ostatkom tima. Na konfrenciji za medije, novinarima ni ovo pitanje nije promaklo. 

– Nisam siguran da neće igrati. Znamo ga, znamo njegove kvalitete i u ovakvim utakmicama svako ko istrči na teren daće maksimum. Neće nas poremetiti njegova povreda – poručio je trener Intera. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter