0
Domaći fudbal

Nikola Marjanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

FILMSKA PRIČA: Evo kako je Nikola Marjanović prošao put od ugovora života do treće lige Srbije u samo nekoliko meseci!

Objavljeno: 09.05.23 u 08:53

Fudbal često krije i drugu, ne tako lepo stranu priče.

Mladi štoper Nikola Marjanović prethodnog leta bio je pred transferom karijere, kada je trebao da potpiše fantastičan ugovor sa izraelskim velikanom. Ipak, do toga nije došlo, a malo ko je znao pravu istinu iza propalog transfera. U razgovoru za naš portal, otkrio je gotovo sve detalje ove na kraju će se ispostaviti, ne preterano lepe fudbalske priče.

Ricardo Gomes (L) and Nikola Marjanovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Proleter v Partizan
Novi Sad, 17.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘Leto prethodne godine je zasigurno najteži period za mene od kada se bavim fudbalom. Imao sam iza sebe turbulentnu sezonu u tadašnjem superligašu Proleteru, koja je obilovala usponima i padovima. Tokom letnjeg prelaznog roka, za mene u tom trenutku pomalo i neočekivano pojavila se “ponuda koja se ne odbija”. Jedan od najvećih klubova u Izraelu, Hapoel Tel Aviv. Tokom poslednje nedelje jula i početkom avgusta, deo priprema su odradili u kući fudbala u Staroj Pazovi, gde smo i otpočeli pregovore. Praktično je sve bilo dogovoreno i onda ono “ali”… Kada sam trebao sa ekipom nakon očekivanog potpisa da se uputim za Izrael na lekarske preglede, ispostaviće se da više strana koje su učestvovale u dogovaranju – realizaciji transfera, nisu pronašle zajednički jezik. Nažalost po mene, puno vremena je prošlo i potrajalo je sve. Prvenstva su uglavnom svuda počela, rosteri ekipa su skoro svuda bili kompletirani, a prelazni rok je bio blizu kraja u svim državama.’ – počeo je Marjanović i odmah potom dodao:

Danilo Pantic (C) Nemanja Jovic (R) and Nikola Marjanovic (L)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Proleter v Partizan
Novi Sad, 17.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘I od gotovog desilo se jedno veliko ništa. Trenirao sam tu polusezonu individualno, održavajuci ritam i formu, do zimskog prelaznog roka i neke naredne prilike, svestan da posle tog perioda neigranja će stvari ići dosta teže. Brodarac mi je svoja vrata otvorio širom i hvala još jednom do neba svim ljudima u tom klubu, a naročito Ratku Obradoviću i Draganu Iliću. Fizička sprema je tu, forma uzlaznom putanjom, mogu i moram biti zadovoljan posle svega.’ – rekao je mladi štoper, koji i nakon velikih problema, veruje da će sve biti kako treba:

Takuma Asano (L) and Nikola Marjanovic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Proleter v Partizan
Novi Sad, 29.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Sto se tice perioda ispred mene i tog cuvenog prelaznog roka… Planovi su tu, takoreci i neka vrsta dogovora, ali da ne imenujemo za sada… U pitanju je superliga Srbije i nadam se da ce sve ici pravim putem kao i do sada.’ – zaključio je Marjanović.

 

10
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter