0
Evroliga

FOTO: Instagram/BC Partizan

DOBRO POZNATO LICE DOČEKALO KOŠARKAŠE PARTIZANA U MADRIDU: Svi su se obradovali, dobio je i zagrljaj od Željka! (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.23 u 18:38

Polako se oporavlja.

Košarkaši Partizana Mozzartbet su stigli u Madrid, gde će se u sredu od 21 čas sastati sa ekipom Reala u odlučujućoj utakmici za plasman na F4 Evrolige. Crno-bele je u glavnom gradu Španije dočekao Aleksa Avramović, koji je nedavno imao uspešnu operacije od koje se oporavlja.

Saigrači su se posebno obradovali kada su ga videli, a Avramović se prvo pozdravio sa trenerom Obradovićem.

Rezultat u ovoj seriji je 2:2, oba tima su slavila na gostovanjima, pa se postavlja pitanje da li crno-beli mogu da nastave ovu tradiciju i pobede i poslednji meč u Madridu, ili će Real uspeti da veže treći trijumf, pa da se tako plasira u završnicu Evrolige.

 

Kako će se završiti peta utakmica između Reala i Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Što se tiče sastava za ovu utakmicu, Partizan neće moći da računa upravo na Aleksu Avramovića, dok će na terenu ponovo biti Kevin Panter. Kapiten crno-belih je bio suspendovan na dve utakmice, zbog incidenta koji se dogodio u ovoj seriji, a pored njega, kazne su dobili i Matijas Lesor (1 utakmica), Gabrijel Dek (1 utakmica) i Geršon Jabusele (1 utakmica). Lesor i Dek su zaigrali već u četvrtom meču, dok Jabuselea nećemo gledati ove sezone u Evroligi.

Što se tiče Reala, povredu upravo na četvrtom susretu doživeo je Gabrijel Dek, pa Ćus Mateo neće moći da računa na njega, ali i na gore pomenutog Jabuselea.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter