0
Ostali sportovi

FOTO: STC Arilje

ARILJE NA SPORTSKOJ MAPI SRBIJE: Ulaganja u sport nikada veća! (FOTO)

Objavljeno: 09.05.23 u 23:58

Opština na čelu sa mladim predsednikom Predragom Maslarom ulaže u sport više nego ranije i to se odmah vidi.

Kada bilo gde u Srbiji pomenete reč Arilje, gotovo svi pomisle na maline, a jedan deo na tekstilnu industriju. Ali u poslednjih nekoliko godina nije baš tako. Sport u Arilju jača, kako u mlađim kategorijama, tako i kada su razne sportsko kulturne manifestacije u pitanju.

Jedan od ljudi koji je zaslužan za to je i Saša Luković, direktor Sportsko turističkog centra Arilje. Opština na čelu sa mladim predsednikom Predragom Maslarom ulaže u sport više nego ranije i to se odmah vidi.

FOTO: STC Arilje

 

– Našom dvoranom ponosili bi se i mnogi veći gradovi. Odlično je održavamo i ponosni smo na naše odbojkašice iz Budućnost Nec, rukometaše kluba Arilje i košarkaše kluba Klik. U dvorani imamo i puno drugih aktivnosti, od manjih olimpijskih i neolimpijskih sportova. Uz to pored hale je i fudbalski stadion gde utakmice igra naša Budućnost. Moram da pomenem predsednika opštine Maslara. On sa svojim timom, ima razumevanja za naše potrebe, kao i potrebe klubova i Sportskog saveza Arilje – istakao je Saša Luković, nekadašnji rukometaš i diplomirani profesor fizičkog vaspitanja.

Maj i jun su prepuni dešavanja u Arilju. Dan opštine se uvek posebno slavi.

– Dan opštine Arilje, koji obeležavamo 18. maja posebno je važan. Tada svi mogu da uživaju u besplatnim dešavanjima na nekoliko lokacija. Centralna će se održati koncertom na Gradskom trgu. A na terenima OŠ Latvica održaće se Sportske igre mladih, za decu iz naše opštine. A 20. maj je rezervisan za tradicionalno takmičenje u ribolovu, već sledeći dan na redu je Zlatni kotlić na plaži na Rzavu. Do kraja maja i u junu imaćemo turnire u motokrosu, malom fudbalu i odbojci. Za decu ne plivače organizujemo besplatnu školu plivanja, dok ćemo imati i dva velika regionalna atletska okupljanja, trku Kolor ran i takmičenje Brzinom do zvezda – obavestio nas je Saša Luković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter