0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

VELIKE REČI KEVINA DURENTA: ‘Mrzim kada Jokić sve pogađa! Ekstremno dobra igra je jedini način da ga zaustavite!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.23 u 12:50

Džoker je zasenio planetu fenomenalnom partijom!

Teškom mukom, ali na kraju uspešno, došli su do izjednačenja od 2:2 u seriji košarkaši Finiksa. Sansi su na domaćem terenu savladali Denver Nagetse rezultatom 129:124 i tako uneli dodatnu dozu neizvesnosti pred selidbu u Kolorado.

Partiju karijere odigrao je Nikola Jokić. Reprezentativac Srbije je ubacio 53 poena, uz četiri skoka i čak 11 asistencija. To nažalost nije bilo dovoljno za trijumf, ali popularni Džoker je fascinirao i protivnike, pogotovo legendarnog Kevina Durenta.

– Smešno je dobar.Imao sam osećaj kao da mu je svaki šut bio zicer. Odigrao je meč u takvom ritmu da ga ne možete ubrzati niti igrati flaster na njemu. Jak je i može da pogodi svaki šut. Mrzim kada pogađa sve te šuteve jer igra neuobičajenu igru. Imate osećaj da će promašiti, ali lopta ide direktno u koš. Neverovatan je Nosio ih je čitave noći. On i Džamal Marej su odradili vrhunski posao na pik en rolu, veoma je teško to zaustaviti. Mi smo samo igrali ekstremno dobro, drugačije ne možete da zaustavite ove momke. Efikasni igrači, ali smo odigrali jako i istrajali u tome – poručio je Durent.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter