0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ŠPANCI PONOVO SELE MESIJA U SAUDIJSKU ARABIJU: Ponuda je prihvaćena – da li je sve gotovo?!

Objavljeno: 08.05.23 u 16:34

Videćemo ima li istine u ovim glasinama.

Nakon što je Kristijano Ronaldo odlučio da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, u medijima se provlačilo da bi istim putem mogao da pođe i Lionel Mesi. Glasine neprestano kruže portalima, televizijama i društvenim mrežama, a španska fudbalska TV „El Čiringito“ navodi da je argentiski fudbaler već prihvatio ponudu.

Mesi će navodno nastaviti karijeru u Al Hilalu naredne sezone, koji je za taj transfer izdvojio 300 miliona evra. Al Hilal je inače i najtrofejniji saudijski klub sa 65 trofeja, dok je uz to i najtrofejnija ekipa u Aziji sa 4 titule šampiona tog kontinenta.

Pored dolaska Mesija, pomenuta televizija navodi da će u Al Hilal stići i Serhio Buskets, odnosno Đordi Alba.

Podsećamo, Mesi je nedavno boravio upravo u Saudijskoj Arabiji i to bez dozvole PSŽ-a, zbog čega je i suspendovan na 2 nedelje. Njegov odlazak u tamošnji fudbal, napravio bi potpuno ludilo i oživeo staro rivalstvo RonaldoMesi, što mnogi ljubitelji fudbala i priželjkuju.

Ipak, ne treba zaboraviti ni priče da bi Mesi mogao nazad u Barselone, pa nema sumnje da je i ta opcija na stolu.

Ko će osvojiti Rolan Garos?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter