0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ŠILJA I BEKAM DOVOLJNI ZA TRIJUMF NA KROVU: Šampion novom pobedom nastavio sezonu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.23 u 21:00

Nova pobeda Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde gostiju ekipi Voždovca, drugi put ovog proleća, a nakon deklasiranja u prvom meču, domaći tim će želeti u meču bez rezultatskom značaja da popravi utisak. Crveno-beli su slavili rezultatom 0:2 i tako pokazali da su ove sezone zaista bili nedodirljivi u našoj zemlji.

Aktuelni prvak Srbije je izašao na teren u majicama posebnom dizajniranim za ovaj duel, sa natpisom lokacija i datumima tragičnih maskara u našoj zemlji.

FOTO: Crvena zvezda

Gosti su poveli su na Krovu protiv Voždovca posle svega šest minuta igre.

Nakon centaršuta iz kornera Gelora Kange, na prvoj stativi se našao Aleksandar Pešić, kome nije bilo teško da iz neposredne blizine, nebranjen, zakuca loptu glavom u mrežu.Do kraja prvog dela, sjajne šanse je imao strelac gola, ali je Katić, čuvar mreže Zmajeva, sjajnim intervencijama sačuvao svoj gol.

Početkom prvog dela, najvatrenije pristalice crveno-belih, razvile su banere na svojoj tribini na kojima su imena tragično nastradalih devojčica i dečaka u dva masakra počinjenom ranije ovog meseca.

FOTO: Crvena zvezda

Takođe, pristalice Crvene zvezde su prisutne, ali meč provode bez navijanja.

U nastavku su se domaći dodatno otvorili pa je meč postao ravnopravniji, ali pitanje pobednika su 20 minuta pre kraja rešili crveno-beli preko Mijatovića, koji je golom na Krovu odredio pobednika na ovoj utakmici.

Nakon ovog trijumfa, Zvezda je stigla do 92. boda, dok više nego duplo manje ima Voždovac, koji je sedmi na tabeli.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter