0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ŠEHOVIĆ POSVETIO POGODAK NASTRADALIMA: Dirljiva poruka mladog igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.23 u 23:40

Lep gest.

Fudbaleri Partizana su večeras od 20 časova dočekali Novi Pazar u četvrtom kolu plejof Mozzart Bet Superlige Srbije i ostvarili važan trijumf rezultatom 2:0 u borbi za mesto koje vodi u neko od evropskih takmičenja.

Strelac prvog pogotka za ’crnobele’ bio je Zlatan Šehović na asistneciju Danila Pantića. On je zamenio suspendovanog Uroševića i odigrao sjajan meč. Nakon utakmice, on je rekao da je presrećan zbog pobede.

– Presrećan sam najpre zbog pobede tima, nastavljamo pobednički niz. Ne predajemo se do kraja, borićemo se za ono što zaslužujemo, a to je druga pozicija. – započeo je.

Istakao je da je gol posvestio svim nastradalima u masakru u Beogradu i Mladenovcu.

– Gol bih posvetio svim ovim dešavanjima, to mi je u glavi bilo pre utakmice. Možda gol treba da posvetim porodici, ali oni će mi oprostiti, imaće razumevanja, jer ipak je ovo nešto najbitnije. Srećan sam zbog gola i neka deca i čuvar počivaju u miru. – naveo je strelac prvo gola za Partizan.

Kazao je da nisu imali tečnost u igri, ali da su na kraju ostvarili bitnu pobedu.

– Po ko zna koji put nam se dešava da dobro uđemo u utakmicu, rano postignemo gol i onda nekako stanemo. Nismo imali tečnost u igri, ušli smo u bespotrebne tranzicije, ali na kraju je pobeda bitna. – dodao je on.

Govorio je da moraju gledai u tuđe dvorište i nadaju se kiksu i drugom mestu.

– Moramo gledati u tuđe dvorište. Nadamo se nekom kiksu rivala i da ćemo nekako doći do drugog mesta jer mislim da to zaslužujemo i da smo najveći klub. – zaključio je Šehović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter