0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PARTIZAN SA GOLOM PREDNOSTI NA ODMOR: Gosti nemoćni! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.23 u 20:52

Pazarci bez konrektnog odgovora.

Na adresu ‘crnobelih‘ u Humskoj 1 od 20 časova stigla je ekspedicija Novog Pazara na čelu sa Davorom Berberom u okviru četvrtog kola plejofa Mozzart Bet Superlige Srbije. Pre sudjiskog svižduka akteri ovog susreta su održali minut ćutanja nastradalim žrtvama u Beogradu i Mladenovcu.

FOTO: Starsport

Sjajan početak domaćina koji vodi od trečeg minuta. Nakon kornera Danila Pantića Šehović je glavom smestio loptu u gol i doveo svoj tim u radno vođstvo. Nastavio je Partizan sa naletima, Pantić je šutirao sa distance u 8. minutu, ali je golman Paraza bio siguran. Gosti su stvorili prvu akciju tek u 15. minutu, ali bezopasno, jer je Popović bio siguran.

FOTO: Starsport

Izabranici Igora Duljaja su držali loptu u svom posedu i imao potpunu kontrolu igre. U 18. minutu su igrači Novog Pazara imali solidnu šansu, ali je odbrana Partizana na visini zadatka. Novo uzbuđenje u 28. minutu kada je lopta došla do Natha, ali preko gola.

Dijabate je pokušao u 32. minutu nakon kontre kada je dobio loptu od Natha da dovede svoj tim do većeg vođstva, ali se nije snašao u kaznenom prostoru. Posle toga lopta dolazi do Šehovića koji je pokušao sa daljine, ali je bio neprecizan. Nasravili su igrači Partizana sa napadima, ali se goste nekako brane.

Kvinsi Mening je u 41. minutu je imao sjajan solo prodor, a onda je uputio razoran udarac sa 20 metara, ali je goste spasila prečka. Pokušao je Nikčević da izjednači u finišu poluvremenu prodorom po levoj strani, ali je opet odbrana domaćih bila na visini zadatka i na odmro je Partizan otišao sa golom prednosti (1:0).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter