0
Košarka

FOTO: Twitter/Printscreen

OGLASIO SE VLASNIK FINIKSA: „Ukoliko kaznite Jokića pogrešićete, poštujem Nikolu i ne želim da vidim tako nešto“!

Objavljeno: 08.05.23 u 19:15

Reči prvog čoveka kluba iz Arizone vredne svakog poštovanja

Košarkaši Denvera poraženi su u sinoćnjem duelu od Finiksa 129:124, u okviru 4. utakmice polufinalne serije Zapadne konferencije. Meč je obeležio i Nikola Jokić,, koji je imao 53 poena i 11 asistencija.

Ipak, glavna tema svih američkih medija danas, jeste fizički sukob koji je srpski centar imao sa vlasnikom domaće ekipe, Metom Išibijom. Podsećamo, Met je uzeo loptu koja je napustila granice igrališta a Jokić je došao do njega i oteo mu je iz ruke, ne bi li što pre započeo akciju svoje ekipe. Sve je eskaliralo kada je Išibija prišao očigledno suviše blizu košarkašu Denvera, koji ga je odgurnuo laktom.

 

 

Mnogi se zbog ovog poteza srpskog reprezentativca pitaju da li ga treba sankcionisati utakmicom neigranja. Nakon brojnik spekulacija, sada se oglasio i sam Išibija, rekavši da ceni Jokića i da ne želi da ga NBA liga suspenduje, jer bi to bilo pogrešno.

Velika pobeda Sunsa u neverovatnoj seriji do sada! To bi trebalo da bude i jeste jedina priča. Suspendovanje bilo koga zbog sinoćnjeg incidenta ne bi bilo ispravno. Veoma poštujem Jokića i ne želim da vidim tako nešto. Uzbuđen zbog pete utakmice! Napred, Sansi – napisao je Išbija na Tviteru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter