0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

NOVE SYNOT VOĆKICE DONOSE PREPORUČENU DOZU VITAMINA: Sjajne vesti za ljubitelje zabave i slot igara!

Objavljeno: 08.05.23 u 12:10

Isprobajte novu slot igru i osvojite 50 spinova, samo na AdmiralBet.rs.

Ljubitelji brze zabave i slot igara, načuljite uši, jer imamo sjajne vesti za sve vas! U ovonedeljnoj Igri nedelje predstavljamo novu slot igru jednog od najpopularnijih provajdera slotova na svetu, Synot Games.

Reč je o Big X, novoj 3×3 slot igri sa 5 dobitnih linija, u kojoj svi igrači sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs imaju priliku da do 14. maja osvoje 50 besplatnih spinova. Igru odlikuje jednostavan i retro dizajn koji je popularan među igračima, kao i klasične voćkice i simboli koji dobrinose sočnim dobicima. Među njima se izdvaja simbol Big X, koji pokreće respin funkciju kada se pojavi na sredinjem polju slota, dok dobijena tri Mystery simbola takođe donose keš.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i možete je u par klikova kompletirati ovde ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije sa ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

U toku je veliki broj promocija kao što je 20% Amusnet Cashback-a na igri Fruits&Gold, dok uživaoci igara za stolom od sada mogu se oprobaju u online pokeru uživo, protiv pravih igrača. Nedavno je počeo i novi Drops&Wins turnir sa nagradnim fondom koji ruši sve rekorde, a iznosi 240.000.000 dinara u kešu mesečno. Takođe, počevši od maja, svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio.

Posetite sajt ili otvorite aplikaciju, isprobajte slot igru Big X i uživajte u najnovijoj slot igri uz 50 besplatnih spinova!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter