0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

NINKOVIĆ NAKON DERBIJA OTIŠAO U PROTIVNIČKU SVLAČIONICU: Usledila je verbalna rasprava sa bivšim trenrrom i izbacivanje! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.23 u 16:55

Doživeo je neprijatnost.

Fudbaleri Vonderersa izgubili su od ekipe Sidneja rezultatom 2:1 u četvrtfinalu plej-ofa A lige. Srpski fudbaler Miloš Ninković, nastupao je za poraženu ekipu, ali je ranije nosio dres upravo Sidneja, pa je nakon utakmice želeo da se pozdravi sa bivšim saigračima.

Ninković je otišao u protivničku svlačionicu, pozdravio se sa nekoliko fudbalera, ali je onda usledila verbalna rasprava sa trenerom Sidneja Stivom Korikom. Zbog svega toga, Ninkovića su izveli iz svlačionice, a Korika je imao nešto drugačiju priču o ovom slučaju.

Samo je bio iznerviran što je izgubio utakmicu. Imamo problema sa njim, očito, ali to je između nas dvojice – rekao je Korika.

Podsećamo, nakon osvojene 3 titule sa Sidnejom, Ninković je prešao u rivalski Zapadni Sidnej protekle godine.

– Još tokom utakmice trener je nešto dobacivao mom igraču. Miloš je otišao da čestita starim saigračima. Njihovom treneru se nije svidelo što je tamo. Nešto se desilo između njih dvojice i nije bilo nimalo prijatno. Bilo je žestoko – rekao je Mark Rudan, Ninkovićev trener.

Srpski fudbaler je u ekipi Sidneja proveo čak 7 godina, upisao je 221 utakmicu i 41 gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter