0
Evroliga

Zach LeDay (L) and Mathias Lessort during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR IMA PLAN ZA TAVARESA: Centar Partizana zna šta je ključ protiv Realovog gorostasa!

Objavljeno: 08.05.23 u 15:35

Vraća se i Kevin Panter.

Košarkaši Partizana Mozzartbet u sredu će igrati odlučujuću petu utakmicu protiv Reala iz Madrida, koja će odlučiti koji od ta dva tima ide na F4 Evrolige. Nakon što su crno-beli dobili prva dva meča u Madridu, Real je uzvratio istom merom u Beogradu, dok će utakmica u glavnom gradu Španije, sve rešiti.

Pred put u Španiju, novinarima se obratio centar Partizana Matijas Lesor, koj ije dobio možda i ključno pitanje – „Kako zaustaviti Tavaresa?“

Očekujem tešku utakmicu, igramo za fajnal-for, nismo uspeli kod kuće da dođemo do te pobede, ali srećom imamo još jednu šansu. Kako da zaustavimo Tavaresa? Ne mogu da otkrivam plan, ali naći ćemo način da ograničemo njegov doprinos utakmici. Nije lako igrati protiv njega. Neću da kažem da idemo tamo kako ćemo ih sigurno pobediti, samo hoćemo da budemo onakvi kakvi jesmo. Tako možemo da pobedimo bilo koga na bilo kom terenu. Videćemo šta će biti – počeo je Lesor.

Nakon suspenzije od dva meča, na teren se vraća kapiten crno-belih Kevin Panter.

– Panter? Videćemo u petom meču, ne mogu da predvidim, on je sjajan igrač i naš lider, može da pogodi šuteve, tako da će sigurno dosta promeniti – zaključio je Lesor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter