0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ KONAČNO PRONAŠAO POBEDNIČKI RECEPT: Pazarci 540. minuta bez pogotka! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.23 u 21:55

Važan trijumf.

Na adresu ‘crnobelih‘ u Humskoj 1 od 20 časova stigla je ekspedicija Novog Pazara na čelu sa Davorom Berberom u okviru četvrtog kola plejofa Mozzart Bet Superlige Srbije. Pre sudjiskog svižduka akteri ovog susreta su održali minut ćutanja nastradalim žrtvama u Beogradu i Mladenovcu.

FOTO: Starsport

 

Prvo poluvreme:

Sjajan početak domaćina koji vodi od trećeg minuta. Nakon kornera Danila Pantića Šehović je glavom smestio loptu u gol i doveo svoj tim u rano vođstvo. Nastavio je Partizan sa naletima, Pantić je šutirao sa distance u 8. minutu, ali je golman Pazara bio siguran. Gosti su stvorili prvu akciju tek u 15. minutu, ali bezopasno, jer je Popović bio siguran.

FOTO: Starsport

 

 

Izabranici Igora Duljaja su držali loptu u svom posedu i imali potpunu kontrolu igre. U 18. minutu su igrači Novog Pazara imali solidnu šansu, ali je odbrana Partizana bila na visini zadatka. Novo uzbuđenje u 28. minutu kada je lopta došla do Natha, ali preko gola.

Dijabate je pokušao u 32. minutu nakon kontre kada je dobio loptu od Natha da dovede svoj tim do većeg vođstva, ali se nije snašao u kaznenom prostoru. Posle toga lopta dolazi do Šehovića koji je pokušao sa daljine, ali je bio neprecizan. Nastavili su igrači Partizana sa napadima, ali se gosti nekako brane.

Kvinsi Mening je u 41. minutu je imao sjajan solo prodor, a onda je uputio razoran udarac sa 20 metara, ali je goste spasila prečka. Pokušao je Nikčević da izjednači u finišu poluvremena prodorom po levoj strani, ali je opet odbrana domaćih bila na visini zadatka i na odmro je Partizan otišao sa golom prednosti (1:0).

Drugo poluvreme:

U nastavku ista slika kao i u prvom delu. Ekipa Partizana nastavila je agresivnom igrom. Mening je pokušao do probije na levoj strani u kazneni prostor i uputio je centaršut, ali je čuvar mreže Pazaraca uhvatio loptu. Opet isti igrač je opet probio po levoj strani u 50. minutu i šutirao preko gola. Nakon ovog pokušaja uglavnom igra na sredini terena, sa većim posedom ‘crno-belih’.

U 61. minutu Pantović je izveo udarac iz ugla kada je pronašao Šehovića koji je na isti način pokušao da postigne pogodak, ali je pogodio jednog igrača gostiju. Minut kasnije, Rikardo je probio po levoj strani i šutirao sa 7,8 metara, ali samo u Slavkovića.

FOTO; Starsport

 

Pokušavao je Novi Pazar da ugrozi Pavlovića, ali je odbrana ‘crno-belih’ bila sjajna i odlično postavljala ofsajd zamke. Dosta grešaka oba tima i nepovezanih dodavanja, kako se približavao finiš susreta, sve je više padala koncentracija. Natho je u 74. minutu poslao sa pola terena sjajnu dugačku loptu prema Jevremoviću, ali je Slavković bio brži i pokupio loptu. Nakon toga, gosti su pokušali sa brzom tranzicijiom, ali im to domaći fudbaleri  nisu dozvolili.

Nakon sjajne akcije ‘crno-beli’ u 82. minutu dolaze do pogotka. Jevremović je u stilu Inijeste pustio pas u prostor do Meninga u kaznenom prostoru, koji je izašao oči u oči sa Slavkovićem i bio nesebičan, dodao loptu do Rikarda a on smestio loptu u gol.

U nastavku su izabranici Davora Berbera pokušali da dođu do počasnog pogotka ili čak do boda, ali je bedem Partizana bio neprobojan za goste. ‘Crno-beli’ su do kraja priveli rutisnki meč kraju i ostvarili jako bitnu pobedu u nastavku borbe za Evropu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter