0
ATP

FOTO: STARSPORT

(ANKETA) POZNATE KVOTE ZA ROLAN GAROS: Novak nije favorit, ali je Nadal ipak iza njega!

Objavljeno: 08.05.23 u 15:56

Ko podiže trofej?

Kako vreme prolazi, pola se bliži i drugi Grend slem u sezoni, jedini na šljaci – Rolan Garos. Otvoreno prvenstvo Francuske, počeće 22. maja, završiće se 11. juna, a kladionice su već ponudile svoje favorite za titulu na ovom turniru.

Nema sumnje da je sva pažnja usmerena ka Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu, koji će ovaj turnir započeti sa 22 osvojena Grend slema, ali ne treba zaboraviti ni druge tenisere, posebno se osvrnušvi na to što kažu kladionice.

Ko će osvojiti Rolan Garos?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Naš beting partner efbet, u svojoj ponudi navodi da je Karlos Alkaraz prvi favorit za osvajanje Rolan Garosa. Mladi španski teniser nalazi se u dobroj formi, nedavno je osvojio turnir u Madridu, a obzirom na to da Nadal nije igrao dugo i da je Novak u nešto lošijoj formi, kladionice su rekle svoje.

FOTO: Efbet

Na Alkaraza je ponuđena kvota 2.20, dok je drugi favorit najbolji srpski teniser Novak Đoković na koga je koeficijent za osvajanje 3.15. Sa druge strane, sledi Rafael Nadal 4.80, zatim Stefanos Cicipas 10, Janik Siner 14 i tako dalje…

Pored ovog, efbet nudi utakmice iz svih svetskih liga na koje možete staviti svoje opklade. Kompletnu ponudu možete pogledati na sajtu efbet.

*kvote su podložne promenama*

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter