0
Košarka

FOTO: TV Prva/Aleksandar Vučić

VUČIĆ ZGROŽEN PROZIVKAMA: ’Je li vas nije sramota!?’

Objavljeno: 07.05.23 u 21:57

Predsednik odgovrio.

Pre nekoliko dana Srbiju su potresla dva stravična zločina. Prvo je maloletni K.K (13) 3. maja u jutarnjim časovima upao Osnovnu školu ’Vladislav Ribnikar’ sa pištoljem i ubio osam svojih vršanjaka i čuvara Dragana Vlahovića. Dan kasnije je u blizini Mladenovca U.B (21) puškom rafalima pobio i ranio više ljudi. Oba monstruma su brzo uhapšena.

Zbog tih stravičnih stvari petak, subota i nedelja proglašeni su kao dani žalosti. Svaka sportska manifestacija počela minutom ćutanja, a na većini nije bilo navijanja. Partizan i Real Madrid su odigrali svoju četvrtu utakmicu dan nakon incidenta u školi ’Ribnikar’, a mnogi su zamerili što se susret između ova tima igrao tada i da su dani žalosti pomereni zbog nje.

Povodom tih izjava oglasio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i rekao je gostujući na RTS da prvo moraju da znaju koliko ima mrtvih, jer da se odložila onda bi bilo da Vučić nije dao Partizanu da ode dalje.

– Kažu, dani žalosti su pomereni zbog utakmice?! Je li vas sramota? Znate zašto morate da sačekate, morate da imate crno na belo koliko imate mrtvih, ubijenih, da bi se znalo. Da se desilo drugačije rekli bi Vučić nije dao Partizanu da ode dalje. Izvinite što sad ovako pričam, ljudi su pokazali empatiju na utakmici. – poručio je Vučić.

 

3
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter