0
Evroliga

Vladimir Micov Vaterpolo oprostaj Filip Filipovic, Andrija Prlainovic, Dusko i Gojko Pijetlovic, Milan Aleksic i Stefan Mitrovic 20.8.2022. Avgust 20. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘U REALU NISU MOGLI DA ZAMISLE DA ĆE IM PARTIZAN OVO URADITI’: Micov veruje u ‘crno-bele’!

Objavljeno: 07.05.23 u 09:22

Serija koja je izazvala puno komentara.

Partizan i Real iz Madrida režirali su nam verovatno najbolju seriju TOP8 faze Evrolige ove sezone. ‘Crno-beli’ uzeli su dva brejka u Madridu, dok je ‘Kraljevski klub’ isto učinio u Beogradu, što je mnoge iznenadilo. Sada se serija seli u glavni grad Španije, gde će biti odlučen učesnik fajnal-for turnira u Kaunasu, a uoči tog meča, svoja očekivanja izneo je Vladimir Micov:

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid – 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘U Realu sigurno nisu mogli da zamisle da će im Partizan napraviti ono što se desilo. Gledam to i kroz sve što sam prošao u svojoj karijeri, razmišljao sam: ‘Okej, 2:0 je za Partizan, to je to’, da će se rešiti u Areni. Onda su krenule igrarije i spekulacije da treba Partizan da izgubi treću da bi na Fajnal foru imao ceo tim na raspolaganju za polufinale… Moguće je da je sve to što se provlačilo kroz novine uticalo malo i na psihu i stanje u taboru Partizana.’ – rekao je Micov za ‘Mozzart sport’ i potom dodao:

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid – 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Ni jedni ni drugi nisu očekivali nešto ovako, odnosno Partizan da se vrati kući sa dva brejka, pa ni Real da će morati da se vadi u Beogradu i uspe. Isto tako, javnost je već videla 3:0 u rasprodatoj Areni. Pričalo se o tome da ni stadion u Humskoj ne bi bio dovoljan i svi smo očekivali 3:0. Nažalost, zbog načina na koji se završila ona druga utakmica, Real je izašao na parket sa posebnim motivom, dok smo mi možda pomislili da će biti lako, a videli ste šta je bilo.’ – reči su sada već bivšeg dugogodišnjeg evroligaškog košarkaša.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter