0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POMRAČENJE SUNCA U REŽIJI NIKOLE JOKIĆA ILI DIZANJE FINIKSA IZ PEPELA? Sve je spremno za 4. meč polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije!

Objavljeno: 07.05.23 u 09:58

Sinoć smo imali priliku da uživamo u najnovijem duelu između Karija i Lebrona, a večeras su na programu još dve utakmice polufinalnih serija plej-ofa NBA lige.

Sinoć smo imali priliku da uživamo u najnovijem duelu između Karija i Lebrona, a večeras su na programu još dve utakmice polufinalnih serija plej-ofa NBA lige. Najpre od 21.30 časova Boston gostuje Filadelfiji predvođenu novopečenim MVP-jem lige, da bi od 2 časa posle ponoći Finiks dočekao Denver. U oba slučaja je reč o četvrtom meču polufinala konferencija, pa je sigurno da obe domaće ekipe žele da odbrane domaći teren pred premeštanje serije u Masačusets, odnosno Kolorado.

Za razliku od regularnog dela NBA sezone, plej-of obiluje strašću, borbenošću i uzbuđenjima, a da tako bude i za nas koji se nalazimo sa druge strane terena postarala se kladionica AdmiralBet, koja je svojim igračima omogućila da se od sada uživo klade na poene svojih omiljenih NBA igrača. Koliko li se samo puta svima nama desilo da odigramo manje, a da jako brzo vidimo da će doći više, srećom to sada više nije problem, jer možemo pravovremeno da napravimo korekcije.

Ova pogodnost, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Što se evropske košarke tiče, ljubitelje Evrolige očekuje promo kod EL2023 koji im donosi 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana kada se igraju četvrtfinala Evrolige, a tu je i 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa na kojem su odigrani poeni za 5 ili više evroligaških igrača. Takođe, počevši od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio.

Pogledajte komletnu ponudu za poene NBA igrača, sastavite dobitni tiket i naplatite svoje poznavanje najjače košarkaške lige na svetu!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter