1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADOST OSTAJE NA ZAČELJU: Lalatovićev tim prokockao prednost nad Subotičanima!

Objavljeno: 07.05.23 u 18:20

Bez pobednika u duelu plej-aut zone!

Uprkos činjenici da su imali dva igrača više na terenu, istina samo za vreme sudijske nadoknade, fudbaleri Mladosti GAT nisu uspeli da savladaju subotički Spartak. Novosadski tim je podelio plen sa rivalom na ‘Karađorđu’. Utakmica, koja je odigrana u terminu od 15 časova i 30 minuta, završena je rezultatom 1:1.

Izabranici Nenada Lalatovića poveli su u 57. minutu susreta. Mladi Jovan Mituljikić, učenik omladinske škole Crvene zvezde, proigrao je Nemanju Milića, a iskusni ofanzivac je zatresao mrežu Spartaka.

Gosti su poravnali rezultat u 84. minutu. Za promenu na semaforu najzaslužniji je reprezentativac Gane, Edmund Ado. Vezista je Subotičanima doneo zlata vredan bod.

Spartak je do kraja susreta ostao sa dva igrača manje na terenu. Najpre je crveni karton zaradio Noboru Šimura u 89. da bi šest minuta kasnije na isti način sankcionisan i Marko Bugarin.

Bio je ovo šesti meč u kom je Mladost izbegla poraz, ali bez obzira na odlične rezultate od dolaska Nenada Lalatovića i dalje se nalazi na samom začelju tabele.

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter