0
Fudbal

Filip Mladenovic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MLADENOVIĆ SE OGLASIO POSLE KAZNE: Evo šta je srpski fudbaler poručio nakon što je izazvao incident!

Objavljeno: 07.05.23 u 12:12

Srbin je bio kratak i jasan

Incidenti su obeležili završnicu Kupa Poljske u fudbalu, a jedan od glavnih krivaca za tako nešto bio je srpski fudbaler Filip Mladenović.

Naime, posle poslednjeg penala i pobede protiv Rakova, srpski internacionalc otišao je ka protivničkim fudbalerima i provocirao ih. Oni su odgovorili i počeli da ga jure.

Mladenović je udario jednog, potom i drugog koji ga je stigao, a onda se sukob nastavio i sa trećim igračem. Posle celog incidenta, objavljena je i kazna po kojoj je sezona za Mladenovića završena.

Nakon toga Disciplinska komisija FS Poljske odlučila je da ga kazni sa tri meseca suspenzije i novčanom kaznom od 26.000 evra.

Posle svega, Mladenović se oglasio na Instagramu, gde je uputio javno izvinjenje zbog svog postupka.

Finale kupa Poljske bio je meč pun emocija i drame. Nažalost, i one nesportske koje su me pogodile. Izvinjavam se zbog svog ponašanja igračima, posebno Marćinu Čebuli, Viktoru Dlugošu i Žoanu Karlosu, kao i ekipi Rakova iz Čestohove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter