0
Domaći fudbal

Milos Milojevic Crvena Zvezda - Koper, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 21 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED DUEL SA VOŽDOVCEM: „Teško je bilo šta reći a ostati umeren“!

Objavljeno: 07.05.23 u 14:09

Šef stručnog štaba šampiona Srbije govorio je pred sutrašnji meč

Fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju ekipi Voždovca u okviru 34. kola MozzartBet superlige Srbije a meč je zakazan za 19 časova. Izabranici Miloša Milojevića su ranije obezbedili šampionsku titulu pa ovaj meč neće imati preterani rezultatski značaj.

Trener „crveno-belih“ dotakao se nemilih događaja koji su pogodili našu zemlju prethodnih dana.

Zadesila nas je velika tragedija, koja se odrazila na sve, oseća se u vazduhu. Teško je bilo šta reći a ostati umeren i izraziti podršku. Možemo samo da radimo ono što je u našoj moći i nadamo se da se takve stvari više neće dešavati – istakao je Miloš Milojević.

On je rekao da ekipa nema problema, kada su u pitanju povrede ali da će povesti računa zbog činjenice da se igra na veštačkoj travi.

Igrači su spremni, imamo par momaka kojima ne odgovara zbog prirode njihovih povreda da igraju na veštačkoj travi. Svi ostali su spremni, imamo 25 igrača na koje možemo da računamo. Sada je na nama da izaberemo pravih 11 koji će odigrati jednu dobru utakmicu protiv Voždovca i dati doprinos pozitivnom ishodu.

 

Mirko Ivanic Aleksandar Pesic Milos Milojevic Vozdovac – Crvena Zvezda, Superliga, super liga Beograd, Srbija, 11.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

 

Centarfor Zvezde, Aleksandar Pešić, vratio se u tim nakon povrede.

Ne možete stavljati u protokol igrača koji je povređen, tako da nismo hteli da rizikujemo bez potrebe kada imamo Rakonjca, Mijatovića i Kataija koji mogu da odgovore zahtevima te pozicije. Sada je spreman, trebaće nam u završnici i Kupu Srbije, verujem da će sutra moći da odigra minimum 50 ili 60 minuta.

Prokomentarisao je sutrašnjeg protivnika i stil igre koji gaje.

Očekujem svakako drugačiji meč, kada igrate 11 na 10 i imate pozitivan rezultat puno stvari se otvori. Ekipa Voždovca gaji poseban stil igre, koji uključuje posed od golmana, puno pasova i kratkih dodavanja, dosta individualnih akcija njihovih krilnih igrača. Mislim da oni to neće menjati, jer nikad i nisu. Na nama je da nađemo način da njihovu igru neutrališemo i da nametnemo svoju.

 

 

Bez obzira na obezbeđenu titulu, Milojević ističe da motivacija neće izostati ni ovog puta.

Svakako da imaju motivaciju da pokažu, da pored toga što su izašli iz naše škole su možda zavredeli malo veću minutažu i pažnju. Međutim motiv će biti prisutan i kod igrača Crvene zvezde, sa željom da trijumfuju, nastave pobednički niz i da se pokažu u što boljem svetlu – zaključio je Miloš Milojević.

VESTI O ZVEZDI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter