0
Evropske lige

FOTO: twitter/@juventusfc

JUVENTUS SLAVIO U BERGAMU: Vlahović ušao sa klupe i zatresao mrežu Atalante! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.23 u 14:31

Izabranici Masimilijana Alegrija izbili su na 2. mesto nakon bitne pobede

Fudbaleri Juventusa savladali su u Bergamu ekipu Atalante rezultatom 0:2, u okviru 34. kola Serije A. Nije ekipa iz Torina briljirala ali je uspela da zabeleži bitnu pobedu.

Bila je Atalanta bolji tim, što govori i odnos šuteva koji je bio na njihovoj strani, 24-10. Ipak, treba istaći da je samo jedan išao u okvir gola Šćešnog. Juventus je do vođstva stigao golom mladog Engleza, Samjuela Ilinga-Džuniora u 56. minutu. Mladi Englez se lepo snašao nakon gužve u šesnaestercu i uputio precizan šut pod prečku.

 

 

Srpski reprezentativci, Dušan Vlahović i Filip Kostić, ušli su u igru tek u drugom poluvremenu u zadnjih 25 minuta. Vlahović je stigao i da se upiše u strelce u 98. minutu utakmice, nakon lepog udarca van kaznenog prostora.

 

 

Juventus je sada, četiri kola pre kraja prvenstva, na 2. mestu sa 66 bodova, dok je Atalanta 6. sa 58 i nastvlja svoju borbu za plasman u Ligu šampiona.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter