1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

JAVOR PRODUVAO KROZ LAZAREVAC: Kolubara nastavlja da prosipa bodove! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.23 u 23:00

Lazarevčani još uvek bez bodova u drugom delu šampionata.

Fudbaleri Javora danas su na svom stadionu savladali Kolubaru rezultatom 2:0 u četvrtom kolu plejof Mozzart Bet Superlige Srbije. Lazarevčanima je pala zona sumraka, jer još uvek nisu ostvarili nijednu pobedu u drugom delu šampionata, ali deluje da neće imati većih problema da opstanu u najvišem rangu

Javor je danas to iskoristio, pa je poveo u 12. minutu preko Kempbela, a strpljivošću je već na početku drugog dela igre rešio sve dileme. Drugi gol  stigao je u 52. minutu utakmice od strane istog igrača a do kraja je Kolubara ostala bez ikakvih većih šansi da zapreti i unese eventualnu dramu.

Ekipa iz Ivanjice sada ima 34 boda na 11. mestu, četiri više od Radnika iz Surdulice uz meč više, dok je Kolubara na 37 poena mesto iznad.

0
0

1 Komentara

  1. Izbaciti iz lige Dživdžanovo čedo za primer!Ne postoje veći muljatori od ovih iz Luzerovca grada..Kolubara bruka Srbije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter