0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

IVANOVIĆ PRED SUSRET SA ZADROM: ‘Krećemo u ovu utakmicu kao da je 0-0 u seriji!’

Objavljeno: 07.05.23 u 23:20

Strateg ‘crveno-belih’ oprezan.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Zadra u ponedeljak od 20 časova u drugoj utakmici plejofa Admiral Bet ABA lige. Izabranici Duška Ivanovića vode 1:0 u seriji, pošto su dobili prvu utakmicu rezultatom 103:73.  Pred ovaj susret, šef stručnog štaba Zvezde Duško Ivanović rekao je da ih očekuje dobra ekipa koja igra dobru košarku.

-Ponoviću se, ali ništa se nije promenilo u odnosu na prethodnu utakmicu, pa i najavu prethodne utakmice. Očekuje nas dobra ekipa, koja igra dobru košarku, nemaju nikakav pritisak, imaju najkorisnijeg igrača lige (Luka Božić), i igraju pred svojom publikom. Želimo pobedu i maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo ovoj utakmici da odigramo čvrsto i dobro. Krećemo u ovu utakmicu kao da je 0-0 u seriji. – naveo je Ivanović.

Takođe, govorio je I kapiten ‘crvenobelihBranko Lazić i dodao je da dobro poznaju taj tim i da idu na pobedu.

-Sada već dobro poznajemo ekipu Zadra, tim koji je odigrao dobru sezonu,koji nas je pobedio u Beogradu svojevremeno, koji će igrati pred svojim navijačima i koji će potpuno opušteno ući u ovu utakmicu. Na nama je da zaustavimo njihovu bržu igru, dobar šut, i momka koji je zasluženo MVP lige. Idemo na pobedu i želimo da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom. – istakao je Lazić.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter