0
Evroliga

Partizan's Mathias Lessort vies with Real's Walter Tavares during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HIT SNIMAK: Mališan nasamario Tavaresa u krcatoj areni, evo kako je reagovao centar Real Madrida! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.23 u 09:55

Lepo je videti da se i nakon svega što se desilo u seriji, igrači trude da smanje tenzije.

Drugi duel Real Madrida i Partizana izazvao je burne reakcije širom Evrope i sveta, jer su igrači ove dve ekipe sukobili na terenu. Svi su mislili da će treći duel u Beogradu biti na ivici ‘ratnog stanja’, ali daleko od toga.. Navijači Partizana priredili su sjajnu sportsku atmosferu, bez ikakvih ispada, a sve to su pratili akteri na terenu, koji su pokušali da smire strasti.

Jedan takav snimak mogao se videti i nakon zagrevanja ‘Kraljevskog kluba’, kada je Valter Tavares krenuo u svlačionicu. Jedan mališan mu je pružio ruku, a zatim i sklonio kako bi nasamario gorostasnog centra, što je ovaj prihvatio kao šalu, a kasnije se i sam našalio na svom Tviter profilu.

6
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter