1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DULJAJ PROGOVORIO O SUKOBIMA U KLUBU: ‘Teško je ostati izvan toga! Igrače interesuje šta se dešava!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.23 u 16:50

Okršaj na relaciji JSD i FK Partizan ne prestaje!

U okviru 34. runde Mozzart bet Superlige Srbije fudbaleri Partizana u ponedeljak dočekuju Novi Pazar. Susret u Humskoj ponovo će biti odigran bez prisustva publike, zbog kazne koju su crno-beli zaradili zbog ispada huligana na meču sa Čukaričkim.

Duel je zakazan za 20 časova, a očekivanja uoči susreta izneo je trener crno-belih. Igor Duljaj je najpre dobio pitanje o ‘ratu’ na relaciji JSD i FK Partizan. 

– Veoma je teško ostati izvan svega toga. Igrači pitaju, interesuje ih šta se to dešava. Ponavljam, ja sam fokusiran samo na ono na šta mogu da utičem, a to je teren. I njima sam to isto rekao. Ništa drugo me sada ne zanima osim utakmice protiv Novog Pazara – istakao je Duljaj, a potom se osvrnuo na susret koji dolazi nakon velike pobede nad TSC-om u Bačkoj Topoli.

– Raduje me igra koju smo prikazali u poslednja dva kola, pogotovo protiv Crvene zvezde, iako je bilo nerešeno. Videlo se na derbiju da možemo da budemo disciplinovani i da igramo onako kako ja želim. Sve je to proces, nije lako, ali igrači polako shvataju ono što tražim od njih. Veoma je važno da momci posle pobede nad TSC-om nisu poleteli, čvrsto su na zemlji, odlično treniraju i verujem da će to i sutra pokazati.

Duljaj sutra neće moći da računa na sve igrače. 

– Kapiten Slobodan Urošević, Nemanja Jović i Siniša Saničanin neće biti na raspolaganju, jer odrađuju suspenziju zbog žutih kartona. Kvinsi Menig je pod znakom pitanja, a juče je Samed Baždar doživeo peh i obnovio povredu skočnog zgloba. Nemam šta da krijem, videću posle današnjeg treninga na koga ću definitivno moći da računam. Posebno mi je žao zbog Jovića, jer je ušao u odličan ritam. Sjajno trenira, puno trči, igra i defanzivu, a nagrađen je za to golom u Bačkoj Topoli. Nemamo puno opcija na krilnim pozicijama, tako da ćemo morati nešto da kombinujemo. Ne kukam, nema nikakvog alibija, takva je situacija – konstatovao je mladi stručnjak.

 

2
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter