0
Fudbal

Dusan Vlahovic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football training, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

VLAHOVIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: Vrtoglave ponude stižu na adresu ’Stare dame!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.23 u 14:53

Timovi iz Premijer lige zagrzili.

Juventus ove sezone imao je velikih turbulencija ove sezone. U prvom delu sezonu su imali loš period sa serijama loših rezultata i ispadanje u grupnoj fazi Lige šampiona. Pored loših rezultata na terenu, Itlijanski savez im je prvo oduzeo 15 bodova, da bi im na kraju vratili. Dušan Vlahović ove sezone ima lošu formu, gde je na 37 utakmica postigao svega 12 golova.

Vlahović bi karijeru mogao da nastavi u Premijer lige, ali ne u Mančester sitiju, Mančester junajtedu, Arsenalu, Liverpulu, Totenhemu, Njukaslu ili Čelsiju, već Aston Vili.

Oni su spremni da plate čak neverovatnih 100 miliona evra. Klub svakako nije atraktivan, ne igra Ligu šampiona (moguće je Ligu Evrope ili Ligu Konferencija), ali poznato je da je “stara dama” u velikim finansijskim problemima i svakako bi pristala na ovako dobru ponudu. Dovoljno je reći da bi bili u “plusu” 18,4 miliona evra, jer ga je Juventus platio Fjorentini 81,6 miliona evra.

Popularni Duca bi bio prvi Srbin od Save Miloševića u ‘crvenoplavom‘ dresu. Podsetimo, legendarni napadač Partizana je na 90 utakmica na ‘Vila parku’ postigao 29 golova. Uprava Partizana bi mogla da trlja ruke u slučaju da Dušan Vlahović pređe u redove Aston Vile. Deo od 100 miliona evra bi otišao u Humsku. Reč je o novcu iz FIFA solidarnosti koji se uplaćuje klubovima koji su odškolovali fudbalera.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter