6
Evropske lige

head coach Marko Nikolic Partizan - Videoton 17.8.2017. Beograd, Srbija, 17. Avgust 2017. UEFA Liga Evrope kvalifikacije plej of Europa League play off (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI?: Bahar je prošlost, ekipu preuzima Marko Nikolić!

Objavljeno: 06.05.23 u 10:52

Vrlo interesantna špekulacija.

Kako prenose brojni izraelski mediji, Barak Bahar je na korak od preuzimanja Crvene zvezde. To bi značilo da će klupa Makabija iz Haife ostati slobodna, te da će se krenuti u potragu za novim trenerom.

head coach Barak Bachar
Maccabi Haifa Press Conference ahead the match against Crvena Zvezda – UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ako je verovati njihovom ‘Sport5’ prestižnom novinskom portalu, zamena za Bahara je spremna. U pitanju je srpski stručnjak Marko Nikolić.. Kako se navodi, on je u podmakloj fazi pregovoara sa izraelskom ekipom.

U narednim danima biće poznato više detalja.. Marko je prvi veliki uspeh napravio sa ekipom Partizana, posebno impresivna bila je dupla kruna, dok se prethodnih godina etablirao na terioriji Rusije!

20
7

6 Komentara

  1. Marko Nikolic je provereni Zvezdas koji se ponasa peofesionalno te ne vidim razlog da on ne bi mogao na klupu Crvene Zvezde.
    Drugo, nije sve u prvom treneru ima i neceg vise u kondicionom nego to laici ne znaju razumeti.

    0
    3
    Odgovori
  2. Ja pretpostavljam da ce ovako biti Kao sto sam pre meca TSC-Partizan napisao da Partizan lagano dobija i ubedjen sam da ce dobiti sve do kraja. Takodje sam ubedjen da ce Cukaricki i TSC doziveti minimum po poraz i remi, ne jer nemaju kvalitet nego verujem da ce morati tako da urade da bi se Partizan izgurao na drugo mesto.Kada se ozvanici drugo mesto onda ce satro uprava da ode i da Ostoja postavi svoje pajtose. Nikolic ce tada da dodje jer ce biti para od UEFA-e i bice sigurna njegova plata (za ostale ga nije briga). Njegov dolazak (iako je smesan trener) napalice navijace Partizana da dodju na stadion.Ne bi me cudilo da i osvoje titulu naredne godine.Izborna je godina a vodja treba da prevesla gradjane i ostane i treci mandat.A i svakako iduce godine prva dva idu u kvalifikacije za LS.Inace verujem da cemo biti svedoci najveceg cirkusa sto se fudbala tice gde ce dve ekipe koje su bezale po sedam bodova Partizanu na par kola da kraja i obe ce tu prednost izgubiti iako su bili u boljoj poziciji od Partizana da bi cak i u slucaju istog broja bodova bili ispred njega. Eto,to je moja pretpostavka. Drzava im dala dva miliona za licencu a sada da idu LK, ja mislim da nema sanse.

    3
    0
    Odgovori
  3. Ne pričajte gluposti. Nikolić će u roku od deset dana potpisati za Partizan. Reka se samo odlazak VV a to će se desiti tokom sledeće nedelje.

    1
    1
    Odgovori
    • Marice-Čmarice,ti živiš u oblacima mala..Ljigavko Mikolić je daleko od tvog franjovačkog nogometnog kluba..Zahvali Papi i Alahu što je tako jer slina je to i teška neznalica..

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter