0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

SITI NA PRAGU TITULE: Rodrigo na kratko dao Arsenalu da Lids može do iznenađenja na Etihadu!

Objavljeno: 06.05.23 u 18:55

Građani ostaju na vrhu

Fudbaleri Mančester sitija su na svom terenu uprsko velikom otpor pobedili Lids sa 2:1 u 35. kolu engleske Premijer lige.

Oba gola Građana pala su u prvih pola sata igre. Dvostruki strelac bio je Gundogan, a dvostruki asistent Marez.

Malu nadu Lidsu doneo je Rodrigo koji je u 85. minutu postigao gol, ali do kraja utakmice gosti nisu uspeli da urade ništa ozbiljnije, te je utakmica završena pobedom domaćina.

Čelsi je uprkos rezultatskoj krizi uspeo da savlada Bornmut na gostovanju sa 1:3.

Galager je postigao gol u 9. minutu i tako doveo Plavce u vođstvo, ali se domaća ekipa jako brzo vratila rezultatski u utakmicu.

Vina je sjajno pogodio u 21. minutu i vratio stvari na početak, a do kraja prvog poluvremena nije bilo više golova.

U samoj završnici utakmice viđena su dva pogotka koja su donela pobjedu gostima iz Londona. Prvo je Badijašile u 82. minutu pogodio za 2:1, a konačan rezultat postavio je Žoao Feliks u 87. minutu.

Ekipa Totenhema je na svom terenu ostvarila minimalnu pobedu protiv Kristal Palasa, a jedini gol viđen je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Poro je upisao assitenciju, a gol vredan tri boda postigao je naravno Hari Kejn.

Pobedu od 1:0 na svom terenu ostvarila je i ekipa Vulverhemptona, a jedini gol postignut je u 9. minutu kada je strelac bio Toti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter