1
Evroliga

General overview of Stark Arena grobari, navijaci, fans, supporters, flags, zastave, Supporters of Partizan raise a banner showing head coach Zeljko Obradovic of Partizan during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REAL PUSTIO U PRODAJU KARTE ZA MAJSTORICU: Pristup kupovini iz Srbije ponovo zabranjen! (FOTO)

Objavljeno: 06.05.23 u 22:58

Nema sumnje da će se Grobari snalaziti.

Košarkaši Partizana Mozzartbet u sredu od 21 čas će igrati odlučujuću petu utakmicu četvrtfinala Evrolige protiv ekipe Reala u Madridu. Oba tima dobila su susrete na gostovanjima, pa je trenutni rezultat 2:2, a pred majstoricu domaći klub je pustio karte u prodaju danas.

Nema sumnje da Grobari po svaku cenu žele da se nađu u WiZink centru, a kako saznaje Telegraf, gostujući navijači su dobili svega 120 ulaznica. Karte su puštene u prodaju od 18 časova, a kao i u prva dva duela u Madridu, pristup kupovini iz Srbije je nemoguć.

FOTO: Real Madrid/Screenshot

Navijači Partizana su u prva dva meča uspeli da se snađu i za dodatne ulaznice, pa ih je bilo znatno više od tih 120. Mnogi su uspeli da kupe karte preko prijatelja iz Španije ili iz drugih zemalja Evropske unije.

Ulaznice za ovu utakmicu koštaju od 35 evra pa na više, a cene su identične kao i u prva dva duela ove serije.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter