0
Fudbal

FOTO: Twitter/realmadriden

REAL NIJE DOZVOLIO OSASUNI IZNENAĐENJE: Rodrigo doneo Madriđanima Kup Kralja, viđena velika tuča pre meča! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.23 u 23:57

Dugo su čekali na ovaj trofej.

Fudbaleri Reala iz Madrida osvojili su Kup Kralja prvi put nakon 2014. godine, tako što su u finalu savladali ekipu Osasune sa 2:1. „Kraljevski klub“ je tako posle 9 godina prvi put i zaigrao u finalu, a apsolutni heroj ovog trijumfa bio je Rodrigo, koji je postigao oba pogotka za svoj tim.

Poveo je Real vrlo rano, već u drugom minutu, kada je Vinisijus pronašao Rodriga koji je savladao Ereru za 1:0. Tim rezultatom, završen je prvi deo igre, a posle 13 minuta igre u drugom, izjednačenje Osasuni donosi Toro.

Utakmicu je rešio Rodrigo, koji je svoj drugi gol postigao u 70. minutu i tako Realu doneo dugo čekani trofej.

Pored ovoga, treba napomenuti da se pre meča dogodila ozbiljna tuča navijača. Pristalice Madriđana sedele su u kafićima blizu stadiona u Sevilji, gde su upali navijači Osasune.

Ubro je počeo da leti sav inventar, a nekolicina navijača Reala počela je i da beži. Brzo su reagovali i španski policajci, koji su odgovorne za incident udarali pendrecima.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter