2
Evropske lige

Mitar Mrkela Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA MORA U POTRAGU ZA NOVIM NAPADAČEM: Špic Sent Etjena od Zvezde tražio ogromne pare!

Objavljeno: 06.05.23 u 11:25

‘Crveno-beli’ se okreću drugim rešenjima.

Osvajanjem titule prvaka Srbije, Crvena zvezda obezbedila je grupnu fazu Liga šampiona naredne sezone. Odmah su ‘crveno-beli’ krenuli u potragu za napadečem, a kao primarni cilj postavljeno je dovodjenje napadača Sent Etjena, Žan-Filipa Kresa. Činilo se da će do dogovora doći, medjutim poslednje informacije nisu baš najbolje za srpskog šampiona.

Kako prenosi Sportski žurnal, Kreso je tražio platu iznao milion evra godišnje, što tim iz Ljutice Bogdana za njegove usluge nije voljan da plati.

Skauting tim na čelu sa Markom Marinom i Mitrom Mrkelom sada se okreće drugim rešenjima, kako bi na vreme doveli adekvatnog napadača.

9
2

2 Komentara

  1. Dužni preko 120 miliona evra a traže milionska pojačanja a ovamo nas hoće da ugase jer imamo dug tri puta manji dug !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne postoji kvalitetan spic igrac za taj novac,osim ako ne zelis samo da ucestvujes u igri.dolaze i odlaze kao na zeleznickoj stanici,osim onih kojima je CZ imperativ a ni toga vise nema.Cega ima?
    Ima svega osim tima koji ce praviti razliku, kako u igri tako i na tabeli.Za pocetak je trebalo upariti Ilica iz TSC i Nikolica na sredini,odnosno Bukaria,Mitrovica i nekog profi spica.Pozadi mali Lekovic,Erakovic,Mihajlo Ristic i Hugo.
    U zadnjem veznom Mijailovic,Srnic i Kangwa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter