0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

BRUTALNA ŠUTERSKA PARTIJA PANTERA: FMP savladao Cedevita Olimpiju i „zakuvao“ četvrtfinalnu seriju! (FOTO)

Objavljeno: 06.05.23 u 22:34

Biće zanimljivo u majstorici.

Košarkaši FMP-a savladali su ekipu Cedevita Olimpije u okviru drugog meča četvrtfinala AdmiralBet ABA lige rezultatom 102:96. Panteri su tako stigli do izjednačenja u četvrtfinalnoj seriji, jer su Ljubljančani sedam dana ranije bili bolji u susretu koji se igrao u Sloveniji.

Nesumnjivo je presudan faktor za ovu pobedu izabranika Nenada Stefanovića bio sjajan šut za 3 poena (13/20), gde je prednjačio nekadašđnji košarkaš Partizana Aleksa Stepanović koji je ubacio 6 trojki. Nije pomoglo Cedevita Olimpiji ni 41 slobodno bacanje, od kojih su uspešno izveli 31, pa će šansu za plasman u polufinale morati da potraže u majstorici.

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bo Bič sa 26 poena i 5 skokova, dok je Aleksa Stepanović ubacio 24, uz 6 skokova. Pored njih, Mening je uz 21 poen zabeležio 6 asistencije.

Na drugoj strani, bolji od ostalih bio je Jogi Ferel sa 22 koša i sedam asistencija, dok su Murić i Adams postigli po 13 poena.

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Termin treće odlučujuće utakmice i dalje nije poznat. Treba napomenuti i da je ovaj susret počeo minutom ćutanja, nakon dva neviđena masakra koja su se dogodila u Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter