0
Košarka

FOTO: Starsport

AVRAMOVIĆ PORUČIO IGRAČIMA PARTIZANA: ‘Čekam vas u Madridu!’ (FOTO)

Objavljeno: 06.05.23 u 15:15

Košarkaši Partizana nisu uspeli da pred svojom publikom iskoriste meč loptu i plasiraju se u fajnalfor Evrolige. Oni su u Madridu stekli prednost 2:0, pobedviši ‘kraljeve’ dva puta u tri dana (89:87 I 95:80), ali su im se Španci revanširali u Beogradu i zakazali meč odluke u ‘Vizinik centru’u sredu uveče.

Nakon drugog susreta u glavnom gradu Srbije, Aleksa Avramović je doživeo prelom leve šake, pa je otišao na operaciju u Madrid. On se oglasio i zahvalio se svima da podršci I dodao da je operacija uspešno obavljena.

– Hvala svima na rečima podrške. Operacija je obavljena juče i sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Hvala doktorima Partizana, hvala doktoru Roheru koji je izveo operaciju. Nadam se da će kompletan oporavak proteći glatko. Momci, čekam vas u Madridu. – naveo je Avramović.

Reprezentativac Srbije je prošlog leta doživeo sličnu povredu, ali desne šake. Zbog toga je morao da propusti i Evropsko prvenstvo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksa Avramovic (@aleksaavramovic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter