0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ANĆELOTI PORUČIO: ’Možda mi je ovo poslednje finale!’

Objavljeno: 06.05.23 u 13:27

Iskusni Italijan na korak do novog trofeja u svojoj bogatoj karijeri.

Fudbaleri Real Madrida večeras od 22 časa igraju protiv Osasune u finalu Kupa Kralja. ’Kraljevi’ ove sezone neće uspeti da odbrane titulu prvaka Španije, jer njihov najveći konkurent Barselona ima čak 14 bodova više od njih. Kao uteha, ostala im je borba na dva fronta, polufinale Lige šampiona protiv Mančester sitija i večerašnje finale domaćeg kupa.

Trener Madriđana Karlo Anćeloti je pred večerašnji susret rekao da je uvek uzbudljivo igrati finale i da će dati sve od sebe da osvoje pehar.

-Uvek je uzbudljivo igrati finala. Lično, uvek razmišljam da mi je to možda poslednje finale. Tako sam mislio 2003. godine, ali nije bilo poslednje, tako razmišljam i sada. Igračima sam rekao da uživaju u trenutku, jer su ovo posebne utakmice. Pobedili smo Kaseres, Viljareal, Atletiko. Došli smo zasluženo do finala, daćemo sve od sebe da osvojimo pehar. – započeo je.

Iskusnom Italijanu ugovor sa Realom ističe na kraju sezone 2023/24, a on se dotakao i oko toga i dodao da uopšte ne razmišlja o tome.

-Uopšte ne razmišljam o tome, već samo o finalu Kupa Kralja i polufinalu Lige šampiona. Ne postoji ništa rizično za moj život. Što se tiče budućnosti, ona je jasna: ugovor sa Realom mi ističe 30. juna 2024. godine, a ne sutra. – zaključio je Anćeloti.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter