0
Evropske lige

(190902) -- LONDON, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Arsenal's supporters celebrate their team's goal during the English Premier League north London Derby match between Arsenal and Tottenham Hotspur at Emirates Stadium in London, Britain on Sept. 1, 2019. (Xinhua/Han Yan) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

REVOLUCIONARNA PROMENA U FUDBALU: Navijači će moći da čuju konsultacije u VAR sobi!

Objavljeno: 05.05.23 u 23:45

Sudijska komisija je već obavestila Premijerligaše o novoj ideji

Sudijska organizacija je obavestila klubove Premijer lige da će od naredne sezone navijačima biti omogućeno da čuju konsultacije sudija u VAR sobi. Ova novina bi trebalo da se zvanično primeni od sledeće sezone.

Iako je od uvođenja VAR tehnologije nakon SP-a 2018. drastično opao broj sudijskih grešaka, navijači i dalje nemaju u potpunosti poverenja u arbitre, Sudijska komisija, na čelu sa Hauardom Vebom, donela je predlog koji bi fanove „približio“ sudijama i smanjio naboj između njih.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

To je zamišljeno da se sprovede na taj način, što će publici nakon utakmica biti dat na uvid audio snimak konverzacije sudija u VAR sobi, kako bi navijači imali još jasniju sliku o tome kako i zbog čega je na terenu doneta određena odluka od strane glavnog arbitra.

Većina Premijerligaša je prihvatila ovaj predlog pa se očekuje njen debi na startu sledeće sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter